Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πολύτιμα μέταλλα ανακτώνται από το νερό

Εικόνα
Μια μικρή γαλλική εταιρεία διαθέτει μια "αλχημιστική" τεχνολογία, που "μετατρέπει" το νερό -και μάλιστα το ακάθαρτο- σε χρυσάφι (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά). Συγκεκριμένα, μπορεί να ανακτήσει μικροσκοπικά ίχνη χρυσού και οποιουδήποτε άλλου σπάνιου και πολύτιμου μετάλλου (πλατίνας, παλλάδιου κ.α.) από την ειδική επεξεργασία των βιομηχανικών αποβλήτων...

Επεξεργασία Νερου Λεβητοστασίου





Ευέλικτα προγράμματα επεξεργασίας και υπηρεσίες λέβητα για ατμογεννήτριες και συστήματα θέρμανσης.

Ο ατμός απαιτείται σε όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας για διαφορετικούς σκοπούς. Προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλή απόδοση των ατμολέβητων, είναι απαραίτητη η βέλτιστη επεξεργασία του λέβητα. Οι διαταραχές του συστήματος που προκαλούνται απο  τη διάβρωση, την τοπική υπερθέρμανση ή τη μεταφορά στον ατμό, μειώνουν την ασφάλεια λειτουργίας και μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές οικονομικές απώλειες.

 Παρέχουμε καινοτόμες τεχνολογίες για την επεξεργασία των για την αποφυγή της διάβρωσης σε όλο το σύστημα λέβητα, συμπεριλαμβανομένου του δοχείου τροφοδοσίας, του λέβητα, του ατμού και των συστημάτων συμπύκνωσης.
Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας νερού για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών:
·         Ατμολέβητες
·         Συστήματα κλειστού νερού
·         Βιομηχανικά και περιφερειακά συστήματα θέρμανσης
·         Παρέχουμε επίσης εγκεκριμένα προϊόντα επεξεργασίας FDA και NSF .
·         Νερό ψύξης
·         Απόβλητα Νερά
·         Αντίστροφη ώσμωση

·         Τι είδους υπηρεσίες λέβητα και προϊόντα επεξεργασίας νερού λέβητα παρέχει η  Μaxcare-Kurita;
Cetamine®: Καινοτόμος και ολοκληρωμένη τεχνολογία βασισμένη σε αμίνες που σχηματίζουν φιλμ για την πρόληψη της διάβρωσης και των αποθέσεων σε συστήματα λέβητα. Το Cetamine® πληροί τις απαιτήσεις ειδικών εφαρμογών, όπως η παραγωγή τροφίμων kosher.
Ferrolix®: Πρόγραμμα επεξεργασίας σχεδιασμένο για την πρόληψη της διάβρωσης και των αποθέσεων σε όλους τους τύπους συστημάτων λέβητα.
Ferrolix® A6060: Μη τοξικός συλλέκτης οξυγόνου για να αντικαταστήσει τη χρήση υδραζίνης που δεν επιτρέπεται πλέον λόγω της τοξικότητάς της.


Υπηρεσίες λεβήτων
 Η Maxcare-Kurita παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών βελτιστοποίησης συστημάτων, ελέγχων εγκαταστάσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών από τους ειδικούς μας για την επέκταση της διάρκειας ζωής του συστήματος και της αξιοπιστίας του.

Πλεονεκτήματα
·         Για την αποφυγή υλικών ζημιών
·         Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη εναλλαγή θερμότητας χωρίς τοπική υπερθέρμανση
·         Για να εξοικονομήσετε νερό και ενέργεια από το λέβητα
·         Για εξοικονόμηση κόστους συντήρησης
·         Για να ελαχιστοποιηθούν οι ενδεχόμενες καταστροφές των εγκαταστάσεων
·         Για να εξασφαλιστεί η διάρκεια ζωής και η αξιοπιστία του συστήματος
·         Για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη υπηρεσία του λέβητα για το σύστημά σας

Τεχνολογία κεταμίνης.
Το Cetamine® είναι μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη τεχνολογία για την επεξεργασία νερού από λέβητες. Βασίζεται σε αμίνες που σχηματίζουν φιλμ και σχηματίζουν υδρόφοβη στρώση σε μεταλλικές επιφάνειες σε όλο το σύστημα. Το Cetamine® δημιουργεί ένα συνεχές εμπόδιο μεταξύ νερού και μετάλλου, αποτρέποντας έτσι τη διάβρωση χωρίς να επηρεάζει τη μεταφορά θερμότητας. Το Cetamine® αντιπροσωπεύει την πρωτοποριακή επεξεργασία νερού. Αυτή η νέα τεχνολογία παρέχει έναν εύκολο τρόπο για τον έλεγχο ολόκληρου του συστήματος - με ένα μόνο προϊόν.

Οξυγόνο
Ακόμα και μικρές ποσότητες διαλυμένου οξυγόνου μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση στις γραμμές τροφοδοσίας, στον λέβητα ή στα συστήματα ατμού και συμπυκνωμάτων. Δεν είναι δυνατή μια πλήρης απομάκρυνση με μηχανική απαέρωση. Το Kurita προσφέρει μια ποικιλία πτητικών και μη πτητικών σαρωτών οξυγόνου για την απομάκρυνση του υπολειπόμενου διαλυμένου οξυγόνου. Υπάρχουν επίσης ειδικά προϊόντα για την εφαρμογή στη βιομηχανία τροφίμων

Αναστολείς αλάτων
Ο σχηματισμός αλάτων στον λέβητα και ειδικά στους σωλήνες θέρμανσης μειώνει την απόδοση του λέβητα ζεστού νερού και ατμού και παρουσιάζει σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια. Ακόμη και λεπτά στρώματα ορυκτών ζυγών μπορούν να μειώσουν σημαντικά τη μεταφορά θερμότητας των σωλήνων θέρμανσης. Αυτό συνήθως οδηγεί σε σημαντικά υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας για την παραγωγή ατμού ή σε ανεπαρκή ποσότητα ατμού που παράγεται για τον κατάντη εξοπλισμό και τους χρήστες. Τα παχύτερα στρώματα ορυκτών ζυγών μπορούν να οδηγήσουν σε τοπική υπερθέρμανση των σωλήνων του λέβητα. Εάν δεν ληφθούν αντίμετρα, μπορεί να προκληθεί παραμόρφωση σωλήνα ή ακόμα και έκρηξη.

Για την αποφυγή αυτών των κρίσιμων προβλημάτων, το Kurita προσφέρει αναστολείς κλίμακας με φωσφορικά και πολυμερή. Τα πιθανά ιόντα σχηματισμού κλίμακας στο νερό δεσμεύονται, διασκορπίζονται και στη συνέχεια απομακρύνονται από τον λέβητα με αναρρόφηση. Αυτό εμποδίζει τον σχηματισμό της κλίμακας στον λέβητα και στους σωλήνες θέρμανσης.




Αλκαλικότητα τροφοδοσίας, ατμού και συμπυκνωμάτων.
Η διάβρωση στον του λέβητα οφείλεται κυρίως σε συμπυκνωμένο διοξείδιο του άνθρακα. Το CO2 στην υγρή του φάση σχηματίζει ανθρακικό οξύ, το οποίο - με διαχωρισμό - μειώνει την τιμή του ρΗ του συμπυκνώματος. Το αποτέλεσμα: διάβρωση.

Η Kurita προσφέρει μια πλήρη γκάμα αμινών εξουδετέρωσης για εφαρμογή σε λέβητες χαμηλής, μέσης και υψηλής πίεσης για την πρόληψη της διάβρωσης στις γραμμές ατμού και συμπυκνωμάτων.

Με βάση την εμπειρία μας και με τη βοήθεια των εμπειρογνωμόνων μας, αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις για να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας για την επεξεργασία των λεβητών σας. Προσφέρουμε με χαρά προσωπικές συμβουλές.



Θα εφαρμόσουμε την εταιρική μας φιλοσοφία και θα συμβάλουμε στην κοινωνία:

·         προσπαθώντας να προσθέσει νέα αξία και λειτουργίες στο νερό
·         με την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων όπως η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και η αποτελεσματική χρήση των πόρων
·         συμβάλλοντας ευρέως στην κοινωνία

Θα προχωρήσουμε περαιτέρω στην διαχείριση των υδάτων που επιτυγχάνεται μέσω των πλέον σύγχρονων προϊόντων, τεχνολογιών και υπηρεσιών μας, επιτυγχάνοντας έτσι "προηγμένη διαχείριση" για να διασφαλιστεί ότι υπάρχει νερό κατάλληλης ποιότητας και ποσότητας, όποτε και όπου χρειάζεται.
Θα προωθήσουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις τους όσον αφορά μεγαλύτερη ασφάλεια, υψηλότερη παραγωγικότητα και μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, διατηρώντας έτσι τη συνεχή εμπιστοσύνη των πελατών μας και πραγματοποιώντας τη δική μας ανάπτυξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νερό τουαλέτας στα σπίτια για να αντιμετωπιστεί η λειψυδρία

Η ποιότητα του νερού μετά την χρήση των φίλτρων