Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πολύτιμα μέταλλα ανακτώνται από το νερό

Εικόνα
Μια μικρή γαλλική εταιρεία διαθέτει μια "αλχημιστική" τεχνολογία, που "μετατρέπει" το νερό -και μάλιστα το ακάθαρτο- σε χρυσάφι (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά). Συγκεκριμένα, μπορεί να ανακτήσει μικροσκοπικά ίχνη χρυσού και οποιουδήποτε άλλου σπάνιου και πολύτιμου μετάλλου (πλατίνας, παλλάδιου κ.α.) από την ειδική επεξεργασία των βιομηχανικών αποβλήτων...

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ MAXCARE


Τα ανθρώπινα λάθη οδηγούν συχνά σε περιβαλλοντικές καταστροφές, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια υγεία. Πυρκαγιές, μόλυνση υδάτινου και χερσαίου περιβάλλοντος από τοξικά χημικά ή λύματα, οδηγούν και σε εργατικά ατυχήματα, με αντίτιμο ακόμα και την ίδια τη ζωή των εργαζομένων. 
Τα ατυχήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα με επιχειρήσεις διάσωσης, καθαρισμού και αποκατάστασης. Παραθέτουμε τρεις κύριες μεθόδους, με τις οποίες η δεοντολογία της εταιρίας Maxcare ταυτίζεται: 
1. πρόληψη για σωστή και ασφαλή εργασία 
2. σωστός εξοπλισμός για κάθε είδους εργασία και 
3. γρήγορη και σωστή αντιμετώπιση ενός εργατικού ατυχήματος. 
H ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων προστασίας Maxcare προσφέρει στον τελικό χρήστη ποιότητα, ελεγμένη από ειδικούς φορείς/ οργανισμούς. Τα προϊόντα Maxcare είναι δοκιμασμένα κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες, με σκοπό να καλύψουν πλήρως ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.
Η εταιρεία Maxcare συνεργάζεται με αποκλειστικές συνεργασίες-αντιπροσωπείες, τόσο στα είδη προστασίας όσο και στα χημικά προϊόντα. Τα πιστοποιητικά ποιότητας κατασκευής και το διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό της, αποδεικνύουν ότι ο εργατικός κόσμος της Ελλάδας ενημερώνεται, εξελίσσεται και βελτιώνει το επίπεδο εργασίας του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επεξεργασία Νερου Λεβητοστασίου

Νερό τουαλέτας στα σπίτια για να αντιμετωπιστεί η λειψυδρία